Fri frakt över 499:-

 Leverans 1- 3 dagar

 30 dagars öppet köp

  •   Fri frakt över 499:-
  •   Leverans 1- 3 dagar
  •   Öppet köp 30 dagar
  •   Faktura - Konto - Delbetalning - Kort - Internetbank

Formgjuten innersula

Storlek
249 kr
Tillfälligt slut
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Forma dina egna innersulor - gör dina skor väldigt mycket bekvämare!

Dessa innersulor formar du enkelt själv, så de blir som skräddarsydda för dina fötter! OBS! Priset avser ett par innersulor (vänster & höger)!

De allra flesta skor som finns på marknaden tillverkas med en tunn och standardformad innersula, som är tänkta att passa alla fötter. Man behöver inte vara raketforskare för att inse att detta inte riktigt fungerar i praktiken... Alla fötter är unika, vissa har högt fotvalv, andra lågt. Oftast skiljer det sig mellan din högra och vänstra fot, den ena foten kan till exempel ha högre fotvalv än den andra, ofta utan att man ens vet om det.

Med våra formbara innersulor får dina skor nytt liv, och dina fötter, ben och rygg kommer att älska dig! Tidigare har formbara innersulor bara gått att få utformade i vissa sportaffärer, fotspecialister och hos naprapater. Nu kan du enkelt göra det själv där hemma - till ett pris som är långt billigare än om man låter någon annan göra det.

Allt du behöver göra är att välja den storlek som passar dig (du kan även klippa till sulorna med en sax, om de är en smula för stora), när du fått hem dina sulor (normal leveranstid är 1- 3 dagar) - sätter du på den vanliga ugnen till 80- 100 grader (beroende på ugn) - lägger in sulorna i ca 5 minuter - tar ut dem och ställer dig på dem - forma gärna lite extra med fingrarna, speciellt vid hålfoten - när sulorna svalnat är det bara att stoppa ner dem i dina favoritskor - Färdigt!

Sulorna passar i stort sett alla skor - men givetvis märker du störst skillnad i skor som du tränar, joggar eller går mycket i.

Så vad väntar du på? Hjälp dina fötter hjälpa dig! Med dessa sulor gör du inte bara det betydligt bekvämare för dina fötter - smärta och krångel med exempelvis rygg och ben kan minskas betydligt eller försvinna helt!

Glöm inte ange vilken storlek som passar dig bäst!Produkter
?>

Handla

Information