Fri frakt över 499:-

 Leverans 1- 3 dagar

 30 dagars öppet köp

  •   Fri frakt över 499:-
  •   Leverans 1- 3 dagar
  •   Öppet köp 30 dagar
  •   Faktura - Konto - Delbetalning - Kort - Internetbank

Brandvakten 0,5 liter

159 kr
Tillfälligt slut
Bevaka produkt

Ange din e-postadress nedan så meddelar vi dig när produkten finns i lager!

Produktbeskrivning:

Med Brandvakten förhindrar eller fördröjer du bränder redan innan de ens börjat!

Brandvakten är en helt ofarlig, vätskebaserad impregnering som kan användas på i stort sett alla material som är absorberande.

Brandvakten har under de senaste åren använts av en handfull företag som specialiserat sig på just brandskydd. De har utfört impregnering på skolor, daghem, sjukhus, äldreboende, restauranger, hotell, teatrar, filminspelningar mm.

Produkten har fått mycket uppmärksamhet och väldigt positivt utlåtande av räddningstjänster, försäkringsbolag och inte minst av nöjda användare.

Brandvakten är väldigt enkel att använda, spraya objektet och låt torka. Färdigt!

Brandvakten är en vätskebaserad impregnering som kan användas på i stort sett alla material som är absorberande och fungerar genom att helt enkelt förhindra eller starkt fördröja uppkomsten av brand på de material som är behandlade. Brandvakten är helt ofarlig för människa. djur och natur. Brandvakten är av Kemikalieinspektionen klassificerad som icke märkningspliktig produkt.

Brandvakten brandskyddar gardiner, dukar, kuddar, soffor, fåtöljer, jalusier, draperier, arbetskläder, grillvantar, förkläden, adventsljusstakar, lampskärmar,torkade växter, inredning i båt och husvagn. 

Kort sagt, det mesta som är brännbart, absorberande och tål vatten!

Brandvakten är givetvis grundligt testad. Både Statens provningsanstalt och oberoende forskningsinstitut samt Brandkåren har testat Brandvakten och har brandklass C enligt EN ISO 11925-2, vilket är den bästa brandklass trä kan erhålla. Samtliga test visar att Brandvakten verkligen fungerar för att enkelt förhindra uppkomst av brand. Brandvakten är av Kemikalieinspektionen klassificerad som icke märkningspliktig produkt.Produkter
?>

Handla

Information