Fri frakt över 499:-

 Leverans 1- 3 dagar

 30 dagars öppet köp

  •   Fri frakt över 499:-
  •   Leverans 1- 3 dagar
  •   Öppet köp 30 dagar
  •   Faktura - Konto - Delbetalning - Kort - Internetbank

Köp- och leveransvillkor

 

LEVERANS

Vid beställning överstigande 499 kr är det fraktfritt - under det beloppet tillkommer en fraktkostnad på 59 kr. Vi levererar normalt med DHL paket och undantagsvis med 1- klass brev vid beställningar som väger mindre än 500 gram. 

 

LEVERANSTID

Normalt 1-3 arbetsdagar.

 

BESTÄLLNING

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd. 

 

ÅNGERRÄTT

JollyGood.se / ControlWorks Nordic AB erbjuder sina kunder att ångra sitt köp utan speciell anledning inom 30 dagar från det att en vara mottagits. Varan som sänds i retur ska vara felfri, komplett och i sin originalförpackning. Du bekostar själv returfrakten och ansvarar för att returen kommer fram. Vill du kunna spåra din retur rekommenderar vi att du skickar den med kollinummer. Kontakta oss alltid innan du utnyttjar din ångerrätt. När vi mottagit returen annulleras beställningen och fakturan krediteras (har man redan betalt, återbetalas pengarna via Klarna).

Returer skall skickas till: ControlWorks Nordic AB, Kungstorpsvägen 90- 11, 236 32 Höllviken.

 

REKLAMATIONER

Vi garanterar att de varor du beställt är felfria vid leveransen. Om du tror att du fått en defekt eller fellevererad vara ber vi dig kontakta oss så att vi snabbt kan rätta till eventuellt fel.

Du har som privatkund reklamationsrätt i totalt 3 år från du mottog paketet. Reklamation måste dock göras inom skälig tid och senast 2 månader efter att du upptäckte felet. Reklamationsrätten gäller för urprungliga fel på produkten.

Företag bör undersöka varan i samband med mottagandet och reklamera eventuella fel inom skälig tid. Fel som uppstår därefter kan reklameras inom garantiperioden. 

Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

 

TRANSPORTSKADOR

Vi står för alla skador, som kan uppstå vid transport till kunder. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad ber vi dig inom skälig tid anmäla detta till oss via mejl eller telefon.

 

EJ UTLÖSTA VAROR

Om vi får tillbaka paket som inte lösts ut från DHL´s utlämningsställe, förbehåller vi oss rätten att debitera samtliga uppkomna fraktkostnader för beställningen.

 

GARANTIER

Vi erbjuder alltid 1 års garanti på de produkter du köper av oss.

 

BETALNINGSALTERNATIV

Vi använder oss av Klarna Checkout. Efter identifiering och riskbedömning visar Klarna Checkout de betalningsalternativ som kan erbjudas dig. Vilket betalningsalternativ du än väljer så är Klarna eller någon av Klarnas samarbetspartners den som hanterar betalningstransaktionen medan själva köpet av varan eller tjänsten görs direkt av butiken. Produkt- eller tjänstespecifika frågor ska därför riktas direkt till butiken.

 

PERSONUPPGIFTSLAGEN

Dina personuppgifter hanteras i enlighet med gällande bestämmelser i personuppgiftslagen (PUL).

 

SMS- UTSKICK

Det mobiltelefonnummer du anger i kassan kan komma att användas för SMS-avisering av leverans eller övrig kommunikation som rör din order.

 

TVIST 

Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Produkter
?>

Handla

Information